Enguany oferim l’activitat de robòtica per a nins des de 3 anys fins a 12 anys, impartida per PlayCode Academy, empresa que es dedica a impartir activitats tecnològiques a més de 500 centres de tot l’estat i més de 8700 alumnes.

L’activitat es farà a l’escola, a l’aula d’informàtica.

L’activitat consisteix en iniciació a la robòtica educativa, programació, disseny i impressió 3D i drones.

Les classes són d’1 hora de durada, 1 dia a la setmana.

Hi ha tres grups d’edat, que fan classe per separat, i es necessita un mínim de 10 alumnes per a fer l’activitat:

  • Baby Bots: de 3 a 5 anys (comunitat dels petits)
  • Junior Bots: de 6 a 8 anys (comunitat dels mitjans)
  • Super Bots: de 9 a 11 anys (comunitat dels grans)

Dies proposats: dimecres o divendres de 15:30 a 16:30 (o de 16.30 a 17.30 ja que hi ha molta demanda)

El preu de l’activitat és de 18 € mensuals per als socis i de 22 € mensuals per als no socis.

Matrícula: 7€ (inclou assegurança escolar d’accidents pel curs complet, si ja es té no s’ha de tornar a pagar).

Les activitats de l’AMIPA estan obertes als alumnes del centre (tant socis com no socis) i a gent de la barriada o d’altres escoles. Per tant, si coneixeu algú, els podeu convidar a venir i així segurament s’arribarà al mínim d’alumnes necessaris. Sempre tenen prioritat els alumnes del centre.

Si no s’arriba al mínim d’alumnes, es poden ajuntar els de les comunitats dels mitjans i grans. Però els de la comunitat dels petits no es poden juntar amb els altres, perquè fan coses més senzilles. Per això és important que vos apunteu el màxim de dies que pugeu assistir, perquè al final només es faran els grups on hi hagi el mínim d’alumnes necessari i tenint en compte la disponibilitat de PlayCode Academy.

Per exemple, si el vostre fill té 3 anys i podeu anar-hi el dimecres o el divendres, vos heu d’apuntar els dos dies indicant l’edat del nin. Si al final no hi ha gent suficient el dimecres, però sí el divendres, es crearà el grup el divendres.

Els grups encara no estan confirmats i es fan per trams d’edat. Vos demanam que vos apunteu al grup o grups als que podeu assistir abans del proper dimecres 20 de setembre emprant el formulari de contacte. El dijous confirmarem els grups que s’hagin pogut fer amb el mínim d’alumnes de cada edat necessaris.

El proper divendres 22 de setembre hi haurà una sessió informativa on la gent de PlayCode Academy ens ensenyarà en què consisteixen les seves classes i en faran una demostració.

Vos deixam més informació de l’activitat:

Esperem que vos agradi!

AMIPA CEIP Es Molinar

Anuncis