Actualització curs 2019-2020

El servei d’escoleta matinera comença dia 11 de setembre de 2018, de les 7.30h a les 9.00h, i estarà en servei tot el curs escolar.

Ludoteca setembre (novetats, Espiral o Dic Drac al poliesportiu)

Durant aquest mes de setembre hi haurà servei de ludoteca. El proper mes d’octubre ja comencen les activitats extraescolars, enguany tornam a tenir novetats!

Actualització 09/09/2019:

Comunicat URGENT
Avui matí hem tingut una reunió amb la direcció del centre i a causa de l’estat de les obres, el servei de ludoteca (horabaixes) no pot començar aquest dimecres.
El servei de matinet sí que començarà el dimecres amb Dic Drac.
Els que necessiteu de servei de ludoteca, podeu contactar amb Espiral Online (entitat amb la qual l’AMIPA col·labora i que tenen el seu centre a la Gruta) que oferiran aquest servei durant el mes de setembre. Els monitors d’Espiral venen a cercar als infants al menjador i els duen al seu centre, i els heu de passar a recollir allà. Per a més informació, inscripció, preus, etc. contactau amb Espiral (971 49 44 94) indicant que sou del CEIP Es Molinar.
El mes d’octubre (si no hi ha cap imprevist) començaran les activitats extraescolars a l’escola en el seu horari habitual. Vos anirem informant per delegats, web i xarxes socials.

Comunicat URGENT – novetats

Novetats respecte a la ludoteca. Al final Dic Drac avui matí ha rebut autorització per fer la ludoteca (horabaixa) al pavelló al costat de l’escola. Podeu fer la inscripció el mateix dimecres al matinet. Per tant, si voleu, podeu triar la ludoteca al mateix centre amb Dic Drac.
Es manté l’opció d’anar a Espiral Online pels qui volgueu o necessiteu altres horaris. L’horari d’espiral és fins les 15.00, si no podeu anar-hi els podeu enviar la fitxa emplenada i signada per correu electrònic. Els monitors d’Espiral venen a cercar als infants al menjador i els duen al seu centre, i els heu de passar a recollir allà. Per a més informació, inscripció, preus, etc. contactau amb Espiral (971 49 44 94) indicant que sou del CEIP Es Molinar.

Vos recomanam telefonar per confirmar els serveis (matinet i ludoteca):

  • Dic Drac: 655 50 00 73 (Sandra) / 615 25 50 53 (Miguel) / 616 66 57 86 (Maribel)
  • Espiral: 971 49 44 94

Disculpau els inconvenients creats. Tant des de l’AMIPA com des de l’escola estem treballant al màxim per evitar que les obres impactin en l’inici del curs i poguem començar amb certa normalitat.

Inscripcions

Heu d’emplenar una fitxa per a matinet i una altra per a ludoteca.

Aquí teniu els fitxers.

Dic Drac:

Espiral Online:

Per fer-vos soci de l’AMIPA, trobareu la informació a la pàgina de socis.

Per a qualsevol dubte, emprau el nostre formulari de contacte.

AMIPA Es Molinar